Dressyren

Kom precis hem från stallet! Har haft dressyrträning :) det gick jättebra, jag jobbade mycket med att hon skulle gå i form i galopp på både volter och långsidan. Det går verkligen mycket bättre i dressyren nu!! Det har verkligen hänt jätte mycket den senaste månaden!!


Från Ullared!!

Här kommer lite av det som jag köpte på Ullared!! Köpte saker som inte är m på bilderna som pennor, suddin, hårsprayer, skidbyxor o jacka (vi ska till sälen v.7) ridvantar, ett ländtäcke mm..


Tävlingen

Tävlingen gick jätte bra!! Min lillasyster skulle varit medoch hoppat 60cm men hon är sjuk så jag fick hoppa hennes runda också ;) Första rundan 60cm: felfri andra rundan 70cm: det är den rundan som räknades som kvalomgången, jag blev felfri så jag fick 3 poäng!! Sen så efter anmälde jag mig till en runda på 80cm också, då blev jag också felfri!! Är supernöjd!!

här kommer lite bilder från idag:






RÖSTA!!

klicka här för att rösta på mitt bidrag!! Temat är att man ska ha en bild som är charmig och rolig så jag är med med dennnasööta bilden!!



http://apps.facebook.com/aretshast/?flashparamcontributionid=346303


Godmorgon!!

Jag och Emelie sitter vid datorerna, vi vaknadevid nio ;) Snart ska vi äta frukost och sen åker vi till stallet! Dom har flyttat fram hoppningen till kl 2 för det var så många anmälda i dressyren.

Bloggar mer efter tävlingen om hur det har gått och så ska jag lägga upp bilderna på vad jag köpte i Ullared!!


gammal bild på meh 0 Emelie


Dagen!!

Idag har jag varit i Ullare :D Kommer bilder imorgonpå vad jag köpte. Sen åkte jag till stallet. Jag red henne i form i skritt, travoch lite galopp. Jag red inte så länge eftersom jag ska tävla imorgon! Just nu är jag med Emelie, hon ska sova över och följa med på tävlingen imorgon :)

Bloggar mer imorgon!!


Hemma

Hemma från skolan nu!! Skönt med helg!! Snart ska jag till stallet, sen kommer Matilda!

Det blir nog några mer inlägg lite senare idag! Hej då så länge!! ♥

Dagens..


Dålig bild..




Tröja:Gina? (vet inte)
Jeans: JC

Dagen

Idag efter skolan åkte jag till stallet. Re dressyr i manegen, det gick bra fast hon var inte riktigt lika mjuk som hon var sist ;) Imorgon efter skolan ska jag till stallet, sen kommer Matilda, hon ska sova över! :) bloggar mer imorgon!!

Anmälld!!

Nu är jag anmäld till tävlingen i Svenljunga!! :) ska bli jätte roligt!! Det var ett tag sedan jag tävlade nu ;)


kanske ska anmälla mig!

Det ska vara serie clearrounder i svenljunga! det är fyra omgångar, om man är felfri får man 3 poäng och har man 4 fel får man 1 poäng. Har man fått minst 7 poäng efter alla omgångar så går man vidare till finalen. Då är det först en grundomgång och sedan omhoppning. Första omgången är redan nu på söndag! Om jag får och kan ska jag nog anmälla mig! ;)


 

.....

Har inte bloggat på några dagar nu men jag har inte gjort något speciellt. Jag har bara varit i skolan och varit hemma. Sen så hade ju en medryttare Sidney igår och idag har hon stått så jag har inte haft något att blogga om ;) Imorgon ka jag iallafall försöka blogga mera!!

Hopplektion!

Hej,


Idag efter skolan var jag bara hemma en timma sen åkte jag till stallet för jag hade hoppträning*

Jag var ensam på lektionen! Dom som egentligen är i min grupp kunde inte komma.. Så jag fick ha lektionen helt själv ;) Det var faktiskt ganska bra för jag fick hoppa mkt mera ;) Jag hoppade banor på ca 80-90cm. Tränade mest på att bestäma avstånden mot hinderna, tempo växlingar och sånt :) Det gick iallafall hur bra som helst!! Sidney hoppade jätte fint på alla hinder :)

Imorgon är det skola som vanligt. Ingen ridning heller för en medryttare ska rida henne.

Hoppas att jag ska kunna blogga mer än vad jag har gjort idag, men jag har inte så mycket tid att blogga eftersom jag åker till stallet typ varje dag direkt efter skolan. Ska blogga så mycket jag hinner!!

      Hej då!


bild på Siddan från förra vintern..


22/1-2012

Här kommer fotonafrån idag i stallet!


























Stallet!!

Har inte hunnit blogga idag för jag har typ varit i stallet hela dagen ;)

Eftersom det var så fint väder idag så red jag ut. Jag red en rundai skogen typ. Det är en stor stig i skogen som man kan följa tills den tar slut. Det var jätte fint i skogen, allt var typ vitt! Jag galloperade långa sträckor på stigen, det var jätte härligt! ;)

Fotade Sidney i hagen och när jag red, ska lägga ut bilderna i ett annat inlägg sen!!


Tävlar om denna Kingsland jackan!

Jag är med och tävlar om denna kingsland jackan från Boda hästsport! Vill ni också vara med och tävla så gilla inlägget på facebook och dela det!


 

P3 guldgalan

Just nu sitter jag framför tv:en och äter chips och kollar på guldgalan :) bloggar mer imorgon!!


Lördag-stallet

Åkte till stallet vid ett idag. Eftersom det snöade så mycket så red jag i manegen. Värmde upp henne en stund sedan så hoppade jag en oxer. Började hoppa ca 70cm sen höjde jag den. Som högst hoppade jag 90-1m. I slutet red jag dressyr. Jag tränade på att försänga travstegen samtidigt som hon ska gå i form, det gick bra ;) Bloggar mer ikväll!


Fredag-kväll

Hej! Just nu sitter jag vid tv:en och kollar på en film som heter Little miss sunshine :)

Imorgon ska jag med och kolla när min lillasyster spelar fotbolls cup och sen så ska jag rida också så jag får se hur många inlägg det blir ;) Jag bloggar iallafall när jag är hemma igen.


Ha det bra! ♥




SIDNEY ♥

Sidney är en C-ponny som är 134cm hög. Jag köpte henne förra hösten 2010. Hon är tävlad hoppning upp till LB med många vinster och placeringar men tränad på högre höjder.  Själv har jag 2 placeringar med henne än så länge men jag börjad tävla henne lokalt våren 2011. Jag har jag bara tävlat henne upp till LC+5 men i år är mitt mål att börja tävla LB. Hon är inte tävlad i dressyr men jag har ridit henne mycket dressyr nu det sista och hon har blivit jätte fin så ett till mål i år är att tävla dressyr med henne i LC:1 till att börja med. Sidney är en väldigt pigg och framåt ponny som älskar att hoppa! Hon älskar också att rida ut därför blir hon väldigt pigg då! ;) Hon är alltid super snäll när man ska både göra iordning henne och borsta, och när man rider! Hon har ALDRIG gjort något dumt! Jag har inte haft henne jätte länge men jag hoppas att jag ska komma längre med henne under åren jag kommer att ha henne. I år kommer min lillasyster att tävla henne i Gota som går i LD+5 och sen till hösten ska jag vara med i Div 2 som går i LC och LC+5. Sen har jag planerat att åka till Ulricehamn, Ale-jennylund och Gråbo som inte är lagtävlingar. Sen ska jag vara med i en dressyrtävling också men jag vet inte vilken än. Jag hoppas att tävlingsåret 2012 kommer att gå bra och att både jag och Sidney ska utvecklas i både hoppningen och dressyren!

Sidney du är bäääst!! ♥♥






Veckan låt!

Veckans låt: James Morrison med I won't let you go


Hemma

Kom precis hemfrån skolan nu!

Kommer fler inlägg lite senare..

Dagens outfit!

jag kanske ska börja med "dagens outfit" kommer inte att göra det varje dag men när jag hinner! ;)

det här var dagens iallafall.. väldigt ful bild men jag har ingen annan ;)



Kofta: Gina
Linne: vet ej..
Jeans: JC


Ny header

har laggt in den nya headern nu fastja vill helst ha headern över hela sidan där uppe men jag vet inte hur man göra! ska försöka fixa det men det får se ut såhär så länge!! Om det är någon som vet hur man görså kommentera!!

Heej :)

Heej!! Idag efter skolan så var jag med Emelie. Vi hann typ bara titta på tv för sen skulle jag till stallet.

Jag red i mangen. Först dressyr och sedan hoppade jag :) Eftersom jag itne har hoppat så mkt under vintern så hoppade jag typ 80 bara. Det gick ganska bra fast Sidney blev hur pigg som helst när jag skulle hoppa! ;) Hoppas hon är lite lugnare på måndag när det är hoppträning för Claes!

Vet att det är tråkiga inlägg på bloggen just nu men till helgen ska jag försöka blogga lite mer och sånt ;) Ska också sätta in den nya headern jag har gjort! Den är lite bättre än den jag har nu, men eftersom jag inte kan programet jätte bra så är den inte jätte bra ;)

Cupcakes!

Har precis bakat cupcakes!!


Tisdag..

Idag har jag typ varit hemma och tittat på tv efter skolan ;) Igår vann ju Rolf-Göran Bengtsson Jerringpriset på idrottsgalan!! GRATTIS!! har inte så mkt mer att skriva just nu men bloggar mer ikväll eller imorgon igen!!

Dressyrlektion-Måndag!

Hej!!

Kom precis hem från stallet. Jag hade dressyrlektion ;) Det gick jättebra! vi gjorde lite svårare saker nu eftersom Sidney har blivit lättare att få ner på tygeln nu ;) Jag red på volter, serpentiner, och så tränade jag på att öka traven medans hon gick i form på långsidorna.

Imorgon blir det skola igen annars är det inget speciellt, får se om jag ska rida :)





Stallet-söndag

Hej! Kom precis hem från stallet :) Jag red ut i ca 45 minuter, det gick bra Sidney var väldigt pigg men hon lyssnade bra :) Om en stund ska vi till farmor för hon fyller år så vi ska dit på kalas.

Ikväll är det premiär för ponnyakuten också så det ska jag nog kolla på! :P

Hörs senare när jag kommer hem från kalaset och så ska jag lägga upp bilder på klädernasom jag köpte igår!

Lördag!

Hej,  

Igår sov jag ju över hos Matilda :) Idag åkte vi in till en stan en stund. Jag köpte en kofta och en tröja, bilder kommer sen! Sen åkte jag till stallet. Jag red i manegen, red dressyr på volter och travade lite över bommar och sånt ;) Det gick jätte bra! Sidney har blivit jätte fin i ridningen dom sista två veckorna! Imorgon tror jag att jag ska rida ut på förmiddagen, sen på eftermiddagen så ska vi på kalas.

Hej då! ♥


Hemma

Hej! Kom hem för typ en timma sedan ;) Nu sitter jag i soffan och tittar på tv.. Senare idag ska jag till Matilda så jag får se om jag bloggar mer idag!! Ska inte rida idag för våran medryttare har Sidney idag men jag tror jag ska rida imorgon och ska jag försöka fota lite!! :) här kommer en bild på mej...


Heeejj

Hej! Idag har jag vart i skolan annars har jag inte gjort ngt speciellt ;) Nu ska jag duscha och sedan kolla på tv! :P

Imorgon har vi halv hemstudiedag!! Vi slutar kl 12 ;) Jag ska sova hos Matilda!

Bloggar mer imorgon när jag har slutat skolan!

Hej då! ♥

Dagen

Hej,

Idag var det första dagen i skolan. Slutade kvart över två, när jag kom hem tittade jag på tv. Vid fem åkte jag till stallet :) Jag red dressyr i manegen. Det gick jättebra!! Jag arbetade henne mycket på volter och serpentiner.

Uppdateringen kommer inte att vara lika bra nu eftersom jag inte är ledig längre men jag ska försöka blogga så mycket jag kan!!

Ny header

Hej! Jag har testat att göra en header på gimp. Det är den som jag har just nu som header ;) Den är bara en "test" header som är väldigt enkel men nu när jag vet hur gimp funkar bättre så ska jag försöka göra en ännu bättre där det är bilder på Sidney också ;)

Dressyrträningen

Här är en film från lite av dressyr lektionen igår!


Utvecklingssamtal

Kom hem för en stund sedan. Har haft utvecklingssamtal :))

Nu sitter jag vid datan och läser bloggar och sånt ;)

Bloggar mer senare!

Dressyrlektionen!

Hej,

Kom precis hem från stallet. Dressyr lektionen gick super! Sidney var jättefin idag! våran ena medryttare filmade lite så hon ska lägga upp det på youtube, men jag lägger upp den här på bloggen när den har kommit!

Nu ska jag äta och sedan kolla på tv.. Imorgon får jag gå upp lite tidigare för jag ska ha utvecklingsamtal!

Hörs i morgon! :)

15.28

Hej!

Just nu sitter jag och Matilda på mitt rum vid datorerna ;) Jag har att mig hur gimp (ett program där man redigerar bilder och sånt) fungerar för den sidan är bra om vill göra en header till bloggen. Jag tycker att det är väldigt svårt men jag ska försöka göra en ny header där ;) Är det någon som har använt gimp för att göra en header till bloggen??

Om någon timma ska jag till stallet för jag har dressyr lektion!

Hörs senare!!

19:08

Hej!


Kom precis hem från fotbollsträningen. Nu är jag på mit rum och kollar på tv :)) Imorgon ska jag ha dressyrlektion! Hoppas det går lika bra som förra gången :) Det här blir nog sista inlägget för idag men skriver mer imorgon ♥

Stallet

Nu ska jag åka till stallet! Tror jag ska rida dressyr i manegen. Hörs senare!!

Alingsås!

Har inte hunnit blogga idag för vi åkte till Alingsås vid elva. Vi fikade och gick i stan :) Nu är jag hemma igen! Ikväll ska vi ha gäster så jag får se om jag hinner blogga mer.

Hej

Nu sitter jag o Matilda vid datorerna och kollar på new moon på tv samtidigt :) Vet inte vad vi ska göra sen men det här blir nog sista inlägget fö idag! Hörs imorgon igen! :)

Agnes & Matilda


Jag och Matilda :) ♥
















17:54

hej,

Sitter hemma och väntar på att Matilda ska komma! Hon ska sova över ;)


bloggar mer senare ikväll!! ♥

Ny video!

Här kommer en ny video på Sidney! Gå in på youtube och sök på piccolahilma för att se mina andra filmer! :)


Veckans låt!

Veckans låt blir David Guetta ft. Sia med låten Titanium :)



Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan, har precis ätit frukost ;) Astrid ska ha hopplektion så jag tror jag följer med och fotar lite. Lägger ut fotona när jag kommer hem! 


 Hörs senare!!

Ny Video!

Här kommer videon på mig och Sidney i Gota!


Video!!

Har gjort en video när jag och Sidney tävlar Gota! håller på att ladda upp den på youtube sen ska jag lägga upp den här på bloggen så fort som möjligt!!

Sidney

Här kommer lite bilder på Sidney ♥













Hade inte så mkt bilder på denna datan dom flesta ligger på en annan men här var några iallafall :))


18:59

Heeej,


Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, har inte så mkt att göra ;)

Ikväll ska jag kolla på the voice sverige och så hade jag tänkt att kolla på new moon som skulle gått på tv:en idag men det står inte i tidningen så jag vet inte om det kommer eller inte.. :/ Inatt spelar sveriges juniorlag i hockey final. Får se om jag orkar vara uppe så länge.. :)


Länkbyte

Länkbyte med Emelie! hennes blogg hittar ni HÄR! En jättebra blogg!! :)




10:25

Godmorgon!! Idag vaknade jag vid tio, ska snart äta frukost. Lite senare ska vi åka till Ikea för vi köpte en ny soffa där typ förra veckan men igår när vi packade upp den så var det fel soffa :/ Jag får se om jag följer med ;)

Länkbyte

Är ni intresserade av länkbyte så kommentera!




(google bild)

Länkbyte

Länkbyte med Sara! Tryck här  för att läsa hennes blogg!




Video på Piccola ♥

Den här videon gjorde för ungefär ett årsedan när vi hade sålt Piccola... saknar dig Piccola ♥



Stallet!

Halloj,

Idag åkte jag till stallet vid elva :) Jag red Sidney och min lillasyster ester (en shettis i stallet). Vi red ut i kanske 45 min eller nåt ;) Det gick bra fast Sidney var väldigt pigg! Hon har inte ridits ut på ett tag.



Bild från idag. jag o Sidney och Astrid o Ester

Stan

Kom precis hem från stan :) Jag köpte två par jeans på JC det var halva priset på båda, också köpte jag en mascara! Bilder kommer sen!  


10:48

Åt frukost för en stuund sedan. Nu blir det film! Bram stoker´s dracula heter den :)) Hörs senare idag!!

Länkbyte med Astrid!

Hennes blogg hittar ni här!



Dagen

Idag har jag varit med Matilda i deras stall och ridit hennes ponny Hannibal :) Efter det så hade jag dressyr lektion med Sidney. Lektionen gick jättebra! På uppvärmningen var hon jätte stel och hård i munnen men sen blev hon jättefin efter ett tag! Hon var jätte duktig ♥ Imorgon har vi medryttare så det blir ingen ridning förren på onsdag eller torsdag.


Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har inte hunnit blogga på ett tag men nu ska jag försöka blogga mera!!

RSS 2.0