Ridpasset

Efter skolan åkte jag till stallet. Jag red i manegen. Först så red jag dressyr, fast hon var ganska stel och pigg så det var lite svårt att få henne mjuk. I slutet hoppade jag lite över ett hinder. Jag började på ca 70cm sen höjde jag efter några skutt. Det slutade på 95-100cm. Sidney var jätte duktig och hoppade jättefint! Imorgon blir det skola och cross fit kl 4.. Ha det bra!! ♥

Pluggar..

Läser en jätte tråkig bok som jag ska skriva en bokanalys till..


Godnatt!

Sista inlägget för idag för nu ska jag gå och lägga mig :)Imorgon är det skola som vanligt.. Hörs imorgon!!♥

20:04

Sidney fick vila idag för jag hann inte rida. Så jag rider imorgon istället ;) nu ska jag kolla på top model! Kanske kommer ett till inlägg senare




En bild på mig o sidan från i sommras


Hemma

Kom precis hem från skolan. Har varit en ganska bra dag, jag har bara puggat So för jag redovisade det i slutet av dagen :) Kommer mer inlägg senare! Nu ska jag kolla på one three hill som går i 5:an just nu ;)




  

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan. Om en kvart ungefär ska jag gå till bussen.Idag i skolan ska jag ha So redovisning.. Bloggar mer när jag kommer hem igen :)


Ps. Någon som vet hur man lägger in headern på bloggen???

Header






Här är headern jag har gjort till www.ponnysidney.blogg.se  Blev du nöjd?? :)




Header

Jag har gjort en tillfällig header till bloggen! Har gjort den på ett dåligt rogram så bilderna blir ite suddiga men jag ska skaffa en mycket finare sen! Men iallafall.. jag vet inte hur man lägger in headern!! Någon som vet?? SNÄLLA kommentera!


Såhär ser den iallafall ut:


Vill ha!

Tänkte önska mig något av dom här schrabraken i julklapp! Vilket tycker ni är finast?? Kommentera!




Hoppträningen

Hoppträningen idag gick jättebra! Sidney hoppade jättefint fast hon var väldiiiiiigt piiiiiigg!! HAHAH XD Jag är iallafall jätte nöjd fast jag hoppas att hon är lite lugnare nästa gång ;) det här blir nog sista inlägget för idag men vi hörs imorgon!! 


Ridschema v. 48

Måndag: Hoppträning

Tisdag: Dressyr

Onsdag: Dressyr

Torsdag: Vil dag tror jag

Fredag: Medryttare¨

Lördag: Hoppa

Söndag: Rida ut

Hemma

Hej

Kom precis hem från skolan. Jag tog en tidigare buss för jag hade idrott och efter den så fick man gå :) ska nog plugga lite och sen ska jag till stallet för jag ska ha hoppträninng :) Kommer mer inlägg senare.. Innan jag ska plugga tänkte jag börja på min header till bloggen!



En bild från gota 2011..

Stockholm horse show!

Strax ska jag titta på stockholm horse show som börjar 21:50 :) Det här blir nog sista inlägget för idag men jag blogga mer imorgon!







 

Hemma

Hej!


Kom precis hem från fotbollsträningen! Nu ska jag plugga SO, har muntlig redovisning på tisdag..

Det kommer mer inlägg lite senare
!


    //Agnes ♥

Det här kommer att finnas på bloggen!

Jag kommer att ha veckans låt, ridschema för varje vecka, frågestund, kanske tävlingar mm... :) Har ni några förslag på vad jag mer kan ha på bloggen så kommentera!!


  //Agnes

Om mig

Jag heter Agnes Johansson, jag fyllde 14 år i agusti ;) Jag har haft tre egna hästar. När jag var ca 6 år fick jag en shettis, men vi sålde han efter ca 2 år. Efter det började jag rida på Boråsridhus. Där red jag tills jag var 12 tror jag. Då kände jag att jag ville utvecklas mer med en egen häst så jag kunde börja tävla mer. Då köpte vi piccola, hon var jättesnäll att rida. Hon lärde mig jättemycket. Efter ett år ville jag börja hoppa och tävla högre men Piccola ville inte tävla så högt så då var jag tvungen att sälja henne :( Sen köpte vi Sidney ponnyn som jag har nu :) Hon hoppar jättefint och jag hoppas att jag ska kunna börja tävla lite högre med henne nu. På fritiden rider jag såklart men jag spelar också fotboll två ggr i veckan.  På den här bloggen kommer jag förmodligen att blogga mest om ridningen :) 

   //Agnes ♥


Bilder på Sidney ♥

Här kommer lite bilder på min ponny Sidney ♥










  //A

HEJ

Hej!! Har precis startat den här bloggen :) Jag kommer blogga om Sidney, ridningen, fritiden och massa annat ;) Ska försöka fixa en design så snabbt som  möjligt också!! Har ni några ideer om vad man kan skriva på bloggen kommentera gärna!


  //Agnes

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0