Stan

Hej! Idag har jag varit i stan med Matilda :) Först  och var vi i stan och sen gick vi till knalleland. Jag köpte en kofta och ett par leggins, kommer bilder senare!! Om en stund ska jag träffa Emelie och Rakel för vi ska byta våra julklappar ;) Hörs senare!

...

Just nu är jag hemma, vid två tror jag vi åker till Gråbo. Hörs imorgon för jag hinner nog inte blogga mer idag!!



Bilderna från igår!


Jag o Sidney, Astrid o Ester


Jag o Sidney (suddig bild)


Astrid o Ester


Dagen

Hej! Idag på förmiddagen åkte vi till Hööks rean. Sen åkte vi till Ikea så vi har varit där typ hela dagen. Kom precis hem nu, sitter vid datan ska snart kolla på sista avsnittet av Top model :) Bilderna från när jag red igår lägger jag upp så fort jag kan för nu har jag min egna data och korten ligger på en annan.. Imorgon ska vi åka till Gråbo och hälsa på dom som vi var med i Turkiet i sommras så jag kanske inte hinner blogga. Jag får se!! Ha det bra!!

Hööks

Idag var jag på hööks! jag köpte en hv polo tröja, ett träns och ett vintertäcke :) Kommer bilder senare eller imorgon!!

Dagen

Idag åkte jag till stallet vid tolv. Min lillasyster red en Shettis som står i samma stall och jag red sidney :) vi red ut lite först sen red vi en stund i manegen. Direkt efter stallet åkte vi till mormor o morfar för vi och min mammas systers familj skulle äta hos dom. Nu är jag hemma, ska nog sätta på en film! ;) hej då!!

Ps. Lägger ut bilder imorgon från ridningen idag.


Morden i midsomer

Nu blir det nytt avsnitt av morden i midsomer!! :)


Kläder

Här kommer bilder på kläderna jag fick i julklapp igår! Den vita är från odd Molly och den rosa från faith


Hej

Hej! Just nu sitter jag vid datan och spelar spel.. Har inget att göra!! Hörs senare!!

Från igår

Hej! Jag hann inte blogga mer igår så jag berättar om dagen nu: På morgonen öppnade jag ett paket. Det var ett par Kingsland tofflor ;) sen åkte jag o pappa till stallet. För första gången på över tre veckor så fick jag rida! Jag red ut en sväng först sen red jag lite i mangen. När vi kom hem så kom farmor. Av henne fick jag pengar :) Vid halv 6 åkte vi till mormor och morfar. Våra kusiner var där också (mammas systers familj). Jag fick Beyonces parfym HEAT, örhängen, ett halsband, en tunika från faith, en odd molly tunika, en vit mini bärbar dator, ett ipad skal i rosa, filmer. Det var det mesta tror jag ;) 

God jul!!





  //Agnes♥

Kväll

Heej!! Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Hörs imorgon!!!


Heej

Gick upp vid nio idag. Åt frukostoch kollade på tv en stund. Imorgon är det julafton! det känns faktiskt inte som jul än .. Inte nu när snön försvinner också!! Hörs senare idag!!


JULLOV!!♥

Halloj! Tänkte gått till skolan idag men när jag vaknade i morse så hade jag ont i huvudet och mådde illa :(( Så jag stannde hemma. Jag har spytt två gånger men nu mår jag bättre. Jag tror att det var migrän jag fick för jag har haft det förut. Hoppas verkligen jag hinner bli helt frisk till jul som bara är om 2 dagar!! Skönt att det är jullov så jag slipper tänka på att jag missar så mycket i skolan eftersom jag är sjuk. Senare idag ska vi kanske baka julgodis ;) Jag saknar verkligen att rida!! Hoppas jag mår bra på julafton för då hade jag tänkt att rida ut en sväng på morgonen :)) Bloggar mer senare! 

Hemma igen

Kom precis hwm från skolan (har haft spanska redovisning) det gick sådär. Nu ska jag fika lussekatter och sedan kanske åka till stan och handla dom sista julklapparna :)) Jag mår mycket bättre nu så jag kanske ska gå till skolan imorgon eftersom det bara är typ två timmar. Vi ska fika, få betygen och ha julavslutning. Hörs senare!!

Hej

Heej,


har inte bloggat på mycket men ja gha inget att skriva. Eftersom jag är sjuk så ligger jag bara och tittar på tv hela dagarna.. Imorgon ska jag till skolan och redovisa spanska så jag får gjort det innan lovet. Men jag åker bara dit och redovisar sen åker jag hem igen. Kanske bloggar mer imorgon. Hej dåå!!

Hej

Har prescis kollat på världscupen i ridsport. Rolf-göran bengtsson som var den bästa svenska slutade som 5:a. Han fick 4 fel i omhoppningen men det var bra ändå :) Jag kommer inte att komma till skolan förren efter jullovet igen.. Så jag blir hemma hela den här veckan också. Det här blir nog sista inlägget för idag men jag bloggar mer imorgon.



hittade ingen bild så här kommer en på mig när vi var i Turkiet i sommras. Lääängtar tillbaka!!

SNÖ!!

Äntligen är det snö ute!!

:)

Nu har vi satt in julgranen och pyntat den!! ;)


Julpynt!

Just nu håller vi på att julpynta och så ska vi sätta in julgranen :) Börjar kännas lite mer som jul nu, fattas bara snö också!! :P


Snart jul

Snart är det jul och jag är fortfarande sjuk.. Hoppas verkligen jag blir frisk snart. Det har blivit lite bättre men jag måste ta medicin 3 gånger om dagen i typ åtta dagar till. Jag hade tänkt att åka till Ullared idag men det går ju inte eftérsom jag är sjuk!! :( har julklappar kvar att handla så jag kanske får åka dit någon gång nästa vecka om jag mår bättre. Heej dåå!! ♥

Bilder till Emelie!

Här kommer bilderna Emelie (http://thiisbloggiis.blogg.se/) :  














22:23

Hej, Igår åkte vi in till vårdcentralen igen eftersom det inte blir bättre och då fick jag reda på att jag har lunginflamation :( Så jag har fått en medicin som jag ska ta tre ggr per dag i elva dagar... Det kommer nog inte att bli så mycket bloggande den här veckan men så fort jag mår bättre så ska jag börja igen! Just nu kollar jag på Twilight som går i tv5 men ska nog gå och lägga mig snart.

Ha det bra♥

Hemma idag igen..

Är hemma från skolan idag igen för jag är fortfarande sjuk :( har missat sååå mycket i skolan nu så jag måste verkligen bli frisk snart!! Min lillasyster får ta min hopplektion idag eftersom jag inte rida än :(( jag har inte bloggat mkt den senaste veckan eftersom jag är sjuk men när jag blir frisk så ska jag börja blogga mycket mer!


15:16

Just nu sitter jag och kollar på direktsändningen på hoppningen i Ridsport :) Visas direkt i svtplay men på tv visas det vid fem fast inte i direktsändning! Angelica Augustsson är den ända Svenska som har hoppat men hon fick tyvär 4 fel. Rolf-göran bengtsson ska också hoppa snart! Tryck här för att komma till direktsändningen: http://svtplay.se/v/2637376/hastsport/playexklusivt__ridsport_-_geneve_11_12_14_10

Hej

Ligger i soffan och kollar på tv :) sa ju innan idag att jag skulle till vårdcentralen och doktorn sa att det förmodligen bara va ett virus fast som har hållt i ganska länge så det borde försvinna om några dagar :) hoppas jag blir frisk snart så jag kan börja rida igen!! Ikväll blir det lördagsmys med familjen <3 bloggar mer om en stund..


11:48

Heej,


Idag när jag vaknade så hade jag 39 graders feber :( Snart ska jag till vårdcentralen för jag har haft lika hög feber i fyra dagar nu så.. Bloggar mer senare ♥

Besöksrekord!

Idag har jag fått nytt besöksrekord!! Tack allihopa!! Ska försöka att blogga så mycket som möjligt!

Idol

Nu blir det idol!!!


18:35

Just nu är jag hemma själv.. Mamma o pappa är på julbord och min lillasyster hos sin kompis fast hon kommer om en timma ungefär. Ikväll ska jag se på idol finalen! Tror jag hejar på Robin, vem tycker ni borde vinna? :) Kommer fler inlägg senare ikväll!!



bild jag tog när jag och en kompis fotade ;)

HEADERN!!

Nu har headern äntligen blivit klar! Visste inte hur man la in den innan men jag följde en förklaring så nu fixade jag det! :) JAG VET ATT DEN ÄR SUDDIG MEN JAG SKA GÖRA EN NY MYCKET FINARE PÅ ETT ANNAT PROGRAM!! Det kan ta ett tag så det blir nog den här designen ett tag. Den är lite konstig nu eftersom den blandas med en annan design oxå men det vet jag inte hur man fixar ;) Nu har jag iallafall en header ;)


   Ha det bra! ♥

Tråkigt..

Har det jätte tråkigt :( jag har bara legat framför tv:en hela dagen. Jag mår iallafall lite bättre, jag har inte feber längre.. :) kanske bloggar mer senare!!



Julbak!

Här kommer ett recept på julgodis som jag har tänkt att baka!

    


      JULFUDGE

5dl. vispgrädde
5dl. strösocker
1msk. smör el.margarin
3 strukna msk. kakao

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser i en stor tjockbottnad gryta och koka i nästan en hel timme. Rör om då och då och mot slutet röres hela tiden. Massan ska vara tjock och lite sockrig vid kanterna när den är färdig. Detta är viktigt. Häll upp smeten på bakpappersklädd plåt och snitta upp fudgen i rutor, när den svalnat något.


 

Nytt Schabrak!

Köpte det här schrabaket förra helgen på rea på Hööks!



Önskelista 2011 !!

Det här önskar jag denna julen:

* Kamera

* Ipad-skal & Tangentbord

* Kläder

* Whitaker jacka-my one

* Ridkläder

* Plattång

* Pengar

* Bärbar dator

* Presentkort

* Presentkort-hööks

* Uggs

* Converse


Bilder

Här kommer några bilder som jag tog på Sidney förra veckan ♥








hahah ;)


Fredag

Är fortfarande sjuk så jag är hemma idag igen.. Jag blev uttagen till DM laget i inom hus fotboll som ska spelas imorgon men jag kommer inte att kunna vara med eftersom jag fortfarande är sjuk :( har varit ganska tråkiga inlägg det sista men jag har bara legat i sängen i tre dagar så jag har inte kunnat blogga mycket men idag ska jag iallafall skriva klart vad jag önskar mig i julklapp och lägga upp det på bloggen! Hörs senare idag!!


Torsdag

Är hemma från skolan i dag igen.. Har 39 graders feber, hosta, ont halsen :( Imorgon har jag hemstudiedag fast jag hade varit ledig ändå eftersom jag är sjuk :( Kanske bloggar mer senare idag!

Sjuk :(

Igår fick jag ont i halsen och jättemycket hosta. Och när jag kom hem så spydde jag.. Så jag ska inte till skolan idag.

Veckans låt

skulle igentligen laggt upp veckans låt igår men jag hann inte så här kommer den :) Usher ft. Pitbull Dj Gor us falling in love Tryck här: http://www.youtube.com/watch?v=C-dvTjK_07c OBS! vet inte varför länken inte funkar men kopiera den bara så kommer man dit!

Helgen

Har inte haft tid att bloggai helgen.. I fredags sov Matilda över. Vid elva på lördagen åkte jag till mitt stall och matilda till hennes (vi står ju inte i samma stall längre) Jag red först dressyr sen hoppade jag lite. Jag tränade på att få mer och sedan mindre steg mellan tre småhindet. Sen hoppade jag några skutt på ett räcke som var ca 90cm. På lördagen sov vi hos Matilda :) Idag på morgonen åkte vi in och kollade på KM:et i hoppning på BFK. Sen åkte jag till stallet. Jag red dressyr i ca 45 min. Det gick jättebra! Sidney var väldigt mjuk och när jag väl fick ner henne på tygel så slappnade hon av och gick jättefint! :) Imorgon blir det skola... Har mycket i skolan den här veckan för på fredag sätter dom betygen.. Längtar verkligen till jullovet!! Men imorgon vid 6 ska jag ha dressyrlektion ;) Bloggar mer imorgon!!

Fredagsmyyys (Y)

Är med Matilda Odenhjälm hon ska sova över här idag och imorgon ska jag sova hos henne och så ska vi in till BFK på klubbmästerskapet på söndagen :) Nu ska vi titta på idol och äta efterätt ;) Vem hejar ni på i idol? :)

Imorgon!

Imorgon ska jag lägga upp ett inlägg med vad jag önskar mig till jul! Finns det något annat ni tycker jag ska blogga om kommenteraa!!

Skolan+cross fiten+ridpasset

Hej! Ganska dålig uppdatering idag men det är för att jag inte har hunnit blogga.. Direkt efter skolan åkte jag hem åt och bytte om snabbt för jag skulle på Cross fit (vi gör det 1g i veckan med fotbollslaget) Direkt efter det åkte jag till stallet. Jag red ca 45 min i manegen. Det gick ganska bra idag. Jag red dressyr (volter, framdelsvändningar, skänkel vikning mm) Imorgon ska min lillasyster följa med mig till skolan för hon ska förmodligen börja där nästa år.. Blir nog inga mer inlägg för idag men jag ska försöka blogga mer imorgon igen!!

Skolan!

Hej, Emelie här. Just nu sitter jag och Agnes i skolan och pluggar, ikväll blir det crossfit för våran del. Ha det gött så länge <3 // emelie :)


RSS 2.0